Caner Erkin Asena Atalay - Asena Atalay - Caner Erkin arasındaki hukuk savaşı ... / Geçtiğimiz günlerde eski eşi caner erkin hakkında bir takım suçlamalarda bulundu.

Caner Erkin Asena Atalay - Asena Atalay - Caner Erkin arasındaki hukuk savaşı ... / Geçtiğimiz günlerde eski eşi caner erkin hakkında bir takım suçlamalarda bulundu.. Asena erkin (atalay), 2009 yılında futbolcu caner erkin ile tanıştı 7 aylık flörtün ardından 18 haziran 2010 tarihinde evlendiler. Caner erkin'in geçen yıl yollarını ayırdığı sunucu asena atalay'la olaylı nafaka davasına devam edildi. Erkin'in atalay hakkında hamileyken zayıflama ilacı kullandığı, striptiz kulüplerinde direk dansı yaptığı ve sevgilisinin burnunu kırdığını söylediği iddia edildi. Nafakasının artırılması yönünde atalay'ın avukatının açıklamalarına tepki gösteren caner erkin, içini sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile döktü. Caner erkin de bunun üzerine 7 yaşındaki oğlu çınar'ın velayetini talep etmişti.

Beşiktaş forması giyen milli savunmacı caner erkin, sosyal medya hesabından eski eşi asena atalay hakkında açıklamalarda bulundu. Aile hukuk mahkemesi'nde görülen davaya atalay, avukatı beyza sındıraç ile birlikte katıldı. 2013 yılında berkay ile asena erkin bebek odasından çıkarken yakalanmış ve olaydan kısa sonra. Caner erkin de bunun üzerine 7 yaşındaki oğlu çınar'ın velayetini talep etmişti. Caner erkin ve asena atalay cephesinde sular bir türlü durulmuyor.

Caner Erkin, Asena Atalay hakkında çarpıcı iddialar ortaya ...
Caner Erkin, Asena Atalay hakkında çarpıcı iddialar ortaya ... from i.medyatava.com
Beşiktaşlı futbolcu caner erkin'in, oğlu çınar erkin'in velayetinin eski eşi asena atalay'dan alınarak kendisine verilmesi için açtığı davanın görülmesine devam edildi. İstanbul aile mahkemesi'nde görülen duruşmaya caner erkin katılmazken, asena atalay ise hazır bulundu. Caner erkin, çocukları için ödediği nafakayı kendisine harcamakla suçladığı eski eşi asena atalay'a dava açıyor. İkili geçtiğimiz aylarda boşanmış daha sonra caner erkin ise şükran ovalı ile dünya evine girmişti. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber. Caner erkin oyuncu şükran ovalı ile evlenince kıyamet koptu. Duruşmanın gizli yapılmasını isteyen erkin'in avukatları ile aleni yapılmasını isteyen atalay'ın avukatları arasında sinirler sık sık gerildi. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin ile eski eşi asena atalay velayet davası gergin başladı.

Asena atalay, bu evliliğin ardından sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmişti.

Beykoz'daki cam evin kirasını ödemeyen caner, asena atalay'ı evden tahliye ettirdi. Bilirkişi, çocuğa aylık 15 bin lira ödenmesi gerektiği yönünde görüş. Aile hukuk mahkemesi'nde görülen davaya atalay, avukatı beyza sındıraç ile birlikte katıldı. Caner erkin'e karşı aylık 50 bin liralık iştirak ve yardım nafakası talebiyle dava açan asena atalay duruşmada tanıklarını dinletti. Caner erkin eski eşi asena atalay ile ilgili olarak olay yaratan savunma yaptı. Her ne kadar boşanmış olsalar da, çiftin bu evlilikten doğan bir çocukları var. Atalay'ın velayet davasına karşılık açtığı 50 bin liralık nafaka davasında da erkin'in aleyhine bir gelişme yaşanmıştı. Caner erkin ve asena atalay arasındaki sular durulmak bilmiyor. Caner erkin'in asena atalay'a yönelik açtığı davada çocuğunun kendisinde kalması gerektiğini savunurken. 17.10.2018 22:21 , güncelleme tarihi: Duruşmanın gizli yapılmasını isteyen erkin'in avukatları ile aleni yapılmasını isteyen atalay'ın avukatları arasında sinirler sık sık gerildi. Futbolcu caner erkin ve eski eşi asena atalay arasında görülen nafaka davası sonuçlandı. Asena atalay ve caner erkin arasındaki velayet davasında hakim i̇syan etti gerginlik yaşandı beta.

Caner erkin oyuncu şükran ovalı ile evlenince kıyamet koptu. Asena atalay caner erkin ile ilgili tüm, video, fotoğraf, açıklamalar ve flaş haberler hürriyet'te. + beşiktaşlı yıldız futbolcu caner erkin ile anlaşmalı boşandığı eşi asena atalay arasındaki velayet davasına ilişkin yeni iddialar ortaya atıldı. Bilirkişi, çocuğa aylık 15 bin lira ödenmesi gerektiği yönünde görüş. Kanal d'de magazin programı sundu.

Caner Erkin'den Asena Atalay açıklaması: Hayali iddialar ...
Caner Erkin'den Asena Atalay açıklaması: Hayali iddialar ... from cdn1.ntv.com.tr
Nafakasının artırılması yönünde atalay'ın avukatının açıklamalarına tepki gösteren caner erkin, içini sosyal medya hesabında yaptığı paylaşım ile döktü. Asena atalay, eski eşi caner erkin'in tüm mal varlığına tedbir konulması istemiyle evlilik birliği içinde edindiği malların paylaşımı için dava açmıştı. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber. Masraf listesi ve talep ettiği miktar, gerçekten de bir süre. Caner erkin'in bu sert açıklamalarından sonra asena atalay da harekete geçti. Caner erkin oyuncu şükran ovalı ile evlenince kıyamet koptu. Asena erkin (atalay), 2009 yılında futbolcu caner erkin ile tanıştı 7 aylık flörtün ardından 18 haziran 2010 tarihinde evlendiler. Futbolcunun gerekçesi ise eski eşinin, nafakayı borcu yüzünden kapanan maslak sahne'yi yeniden açan babası oktay bey'e aktardığı iddiası…

Caner erkin, çocukları için ödediği nafakayı kendisine harcamakla suçladığı eski eşi asena atalay'a dava açıyor.

Beykoz'daki cam evin kirasını ödemeyen caner, asena atalay'ı evden tahliye ettirdi. Erkin'in atalay hakkında hamileyken zayıflama ilacı kullandığı, striptiz kulüplerinde direk dansı yaptığı ve sevgilisinin burnunu kırdığını söylediği iddia edildi. Asena atalay eski eşi caner erkin'in boşandıktan bir yıl sonra şükran ovalı ile evlenmesi üzerine mahkemeye başvurmuş ve çocuğu için bir dizi hak talebinde bulunmuştu. Mahkeme, beşiktaşlı futbolcu caner'in 2016'da 6 yıllık evliliğini bitirdiği atalay'a aylık 10 bin lira yoksulluk nafakası ödemesine karar vermişti. Caner erkin ile asena atalay arasındaki velayet davasında son sözü alan çiftin oğulları çınar, erkin'in yeni eşi şükran ovalı'yı çok sevdiğini, birlikte güzel beşiktaşlı futbolcu caner erkin oğlu çınar'ın (7) velayetini almak için eski eşi asena atalay'a 2017'de açtığı davada 'sosyal inceleme raporu'. Asena atalay, caner erkin'den i̇stediği nafakayı alamadı beta. Futbolcu caner erkin ve eski eşi asena atalay arasında görülen nafaka davası sonuçlandı. İkili geçtiğimiz aylarda boşanmış daha sonra caner erkin ise şükran ovalı ile dünya evine girmişti. Aile hukuk mahkemesi'nde görülen davaya atalay, avukatı beyza sındıraç ile birlikte katıldı. Atalay'ın velayet davasına karşılık açtığı 50 bin liralık nafaka davasında da erkin'in aleyhine bir gelişme yaşanmıştı. Araya giren hakim, bu velayet davası 70 milyonun velayet davası gibidir dedi. Asena atalay, bu evliliğin ardından sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmişti. Beşiktaş forması giyen milli savunmacı caner erkin, sosyal medya hesabından eski eşi asena atalay hakkında açıklamalarda bulundu.

Asena atalay da bu gerçek doğrultusunda caner erkin'e bir dizi icra takibi başlattı. 25 nisan 2011 tarihinde çınar adında bir oğlu oldu. Asena atalay, caner erkin'in boşanma protokolünde yer alan oğlunun masrafları karşılaması maddesini yerine getirmediğini iddia etmiş ve ödenen nafakanın 50 bin liraya çıkarılmasını talep etmişti. Masraf listesi ve talep ettiği miktar, gerçekten de bir süre. İstanbul aile mahkemesi'nde görülen duruşmaya caner erkin katılmazken, asena atalay ise hazır bulundu.

Asena Atalay'dan Caner Erkin'e bir şok daha! - MedyaFaresi.com
Asena Atalay'dan Caner Erkin'e bir şok daha! - MedyaFaresi.com from i.medyafaresi.com
İkili geçtiğimiz aylarda boşanmış daha sonra caner erkin ise şükran ovalı ile dünya evine girmişti. Mahkeme, beşiktaşlı futbolcu caner'in 2016'da 6 yıllık evliliğini bitirdiği atalay'a aylık 10 bin lira yoksulluk nafakası ödemesine karar vermişti. Caner erkin, çocukları için ödediği nafakayı kendisine harcamakla suçladığı eski eşi asena atalay'a dava açıyor. Atalay'ın velayet davasına karşılık açtığı 50 bin liralık nafaka davasında da erkin'in aleyhine bir gelişme yaşanmıştı. Geçmişte ve bugün yeni yayımlanan son durum gelişmeleri ile pek çok haber. Birbirlerine sürekli dava açan ikilinin asena cephesinde kötü sürprizler var. Asena atalay, bu evliliğin ardından sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla dikkatleri üzerine çekmişti. Geçtiğimiz günlerde nafakanın ödenmediğini söyleyerek 120 bin tl'lik bir icra takibi başlatan asena atalay'ın yeni isteklerinin.

Erkin'in atalay hakkında hamileyken zayıflama ilacı kullandığı, striptiz kulüplerinde direk dansı yaptığı ve sevgilisinin burnunu kırdığını söylediği iddia edildi.

Caner erkin, oğlu çınar'ın velayetini almak için eski eşi asena atalay'a açtığı dava olumsuz sonuçlanmıştı. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin'in eski eşi asena atalay'dan olan çocuğunun velayetini almak için açtığı davanın görülmesine yine gergin bir şekilde devam edildi. Ünlü futbolcu caner erkin ile asena atalay arasındaki gergin anlar devam ediyor. Beykoz'daki cam evin kirasını ödemeyen caner, asena atalay'ı evden tahliye ettirdi. Futbolcu caner erkin ve eski eşi asena atalay arasında görülen nafaka davası sonuçlandı. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin ile eski eşi asena atalay velayet davası gergin başladı. Caner erkin'in geçen yıl yollarını ayırdığı sunucu asena atalay'la olaylı nafaka davasına devam edildi. Beşiktaşlı futbolcu caner erkin'in, oğlu çınar erkin'in velayetinin eski eşi asena atalay'dan alınarak kendisine verilmesi için açtığı davanın görülmesine devam edildi. 2013 yılında berkay ile asena erkin bebek odasından çıkarken yakalanmış ve olaydan kısa sonra. Birbirlerine sürekli dava açan ikilinin asena cephesinde kötü sürprizler var. Oyuncu şükran ovalı ile evlenen beşiktaşlı futbolcu caner erkin'e bir yıl önce boşandığı eşi modacı asena atalay'dan her gün yeni bir şok darbesi daha geliyor. Caner erkin, çocukları için ödediği nafakayı kendisine harcamakla suçladığı eski eşi asena atalay'a dava açıyor. Atalay'ın velayet davasına karşılık açtığı 50 bin liralık nafaka davasında da erkin'in aleyhine bir gelişme yaşanmıştı.

Caner erkin'e karşı aylık 50 bin liralık iştirak ve yardım nafakası talebiyle dava açan asena atalay duruşmada tanıklarını dinletti caner erkin. Caner erkin ve asena atalay cephesinde sular bir türlü durulmuyor.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook